Poziv svim članovima KUD Kvadrilja!

U subotu, 25. Veljače u 15: 00, u prostorijama društva će se održati prvo savjetovanje na temu kreiranja strateškog dokumenta koji će pokrivati sve planirane aktivnosti društva i njegove ciljeve u sljedećem kratkoročnom, ali i dugoročnom razdoblju.

Ovo je krucijalni dokument kojeg je potrebno kreirati kako bi društvo krenulo naprijed i po planu kojega će se zacrtati u njemu. Dakako, ovo će biti „živi“ dokument koji će se prilagođavati vremenu i situacijama koje su pred nama.

Postojanje ovog dokumenta je ujedno jedan od uvjeta za prijavu na mnogobrojne natječaje!

Moderator ovog druženja će biti gđa. Đordana Barbarić, eminentna osoba koja je isti dokument kreirala za sljedeće organizacije: Udruga MoSt, Info zona Split, Hepatos Split, Hrvatska mreža za beskućnike, Hrvatska mreža socijalnih samoposluga, Udruga Naš Hajduk, Feniks Split, LGBT centar Split…

Savjetovanju će prisustvovati dr. Ivo Babić, kojeg vjerujem ne treba posebno predstavljati, te sa strane grada Trogira, gđa. Ruža Kovačević Bilić

Zbog važnosti trenutka mole se svi članovi koji su u mogućnosti, da prisustvuju ovom savjetovanju, kako bi rezultat bio što kvalitetniji i po želji svih sudionika, a na korist KUD Kvadrilja.