Domjenak za najmlađe!
12. Prosinca – 2022.

Posjeti: 5216

U prostorijama društva KUD Kvadrilja održan je domjenak za najmlađe.

Kao što se vidi na slikama i video clipovima, bilo je veselo. Počelo je s druženjem uz grickalice i sokove, da bi zamjenik gradonačelnika Trogira, g. Viktor Novak podijelio prigodne poklone Grada svim članovima. Potom se javio i rado viđeni bradati gost u crveno-bijeloj odori da je na prilazu Trogiru i da će malo zakasniti, jer tovari koji ga vuku i nisu baš poslušni.

No, uskoro je došao na opće oduševljenje svih i dakako, sa sobom je donio velike dvije vriće pune poklona, koji su brzo nestali u ručicama najmlađih članova.

Po stolovima je bilo svega blaga, od grickalica do kolača koje su donijeli roditelji članova, a završnica je bila u obliku velikog kontingenta pizza, koje su nestale u roku od „odma’“.

Bila je to jedna lijepa večer, večer u kojoj su „naša dica“ zasluženo dobila poklone i večer kao uvod u praznična slavlja, kako u familijama, tako i svakom ponaosob.

Ovom prilikom se moramo zahvaliti svima koji su pridonijeli da ova fešta bude nezaboravna za sve naše male članove.
I bila je!

Ovim najavljujemo veliki domjenak za subotu, 17. Prosinca u 18:00, kad se priprema … , neka bude iznenađenje svima koji će doći.

A pozvani ste SVI, i bivši i budući i sadašnji i mladi i stari i oni malo stariji, ukratko, ovo je fešta svih koji imaju KUD Kvadrilju u srcu!


ovako je nekako bilo!

mali foto album: