Sretna Nova 2022.!

Posjeti: 1181

Koristim ovu priliku da svim članovima KUD Kvadrilja čestitam dolazak Nove godine i da u njoj svatko ponaosob pronađe ono što nije uspio u ovoj koja broji zadnje sate.

2021. godina nije godina koju treba što prije zaboraviti, dapače ona je godina koju trebamo pamtiti u svakoj koja dolazi, jer je pokazala gdje je društvo i koji mu je status.

Ovo je bila godina sagledavanja istine u oči i hvatanja u koštac s problemima koji su dolazili, ali i ostvarivanja ciljeva koji polako, ali sigurno uvode društvo u budućnost. Ovo je godina kojoj moramo biti zahvalni jer nam je omogućila da društvo preživi i počne s izgradnjom novih temelja na kojima će se nadograditi ono što će tek doći.

U novoj nas čekaju novi ciljevi i novi izazovi i nadam se da smo svi zajedno dorasli zadacima koji će se naći pred nama.

Put prema cilju nije lagan, popločan je dalekosežnim odlukama o čijoj će ispravnosti tek budućnost suditi. Put će biti “bogat“ razmiricama, drugačijim mišljenjima, neslaganjima, pa i neshvaćanjima, ali sve je to ljudsko i shvatljivo kad su te“ sile“ upregnute u boljitak društva.

KUD Kvadrilja postoji pola stoljeća, na nama je da mu osiguramo onu drugu polovinu, kako bi današnji podmladak mogao jednog dana slaviti 100 godina!

Do tada, svima sve naj…. !

Jerko